Ağaoğlu My World

Ağaoğlu‘nun 2005’te başlayıp 2008 de anahtar teslim ettiği, tek seferde inşa ettiği ilk en büyük konut projesi My World, bölgesine prestij, sahibine kazanç getirdi.
Ağaoğlu My World
1.000.000 m2 arsa üzerine kurulu My World Ataşehir Evleri, 34 blok, 9 farklı bina tipi, 67 metrekareden 461 metrekareye kadar 21 farklı daire seçeneği sunmaktadır. 186.100 m2 inşaat alanı bulunan Ağaoğlu My World projesinin 30.000 m2 eğlence ve alışveriş merkezinde; süpermarketler, alışveriş merkezleri, sinemalar, food court’lar, kafe-restoranlar ve business otel yer almaktadır.
My World 3.636 bağımsız bölüme sahip. 1+1 ile 5+1 konut tipi aralığında seçenekleri bulunan projede m2 aralığı minimum 64, maksimum 322 arasında dğişiyor.
Basketbol sahası, fitness, masa tenisi, yürüyüş kortu, squash kortu, voleybol sahası gibi spor aktiviteleri barındıran My World’un sosyal imkanlarıda oldukça çeşitlilik atz ediyor.
My World Lokasyon
Ağaoğlu My World, Kozyatağından içeri girildiğinde Batı Ataşehir, istikametinde, ikinci köprü yolu, Tem bağlantısı yanında olan proje Anadolu Yakasının en merkezi noktasında yer alıyor. E-5, Tem otoyolu üzeri inşa edilen projenin etrafı pek çok nitelikli konut projeleriyle donanmış durumda. Hemen Yakınında Teknik Yapı’nın Uphill Court Ataşehir projesi yer alıyor.